No niin nyt on hipit pesty. Olipa mukava reissu vaikka vaan 5 paikkaa kerettiin kiertää.

2 ekaa paikkaa oli tyhjiä ja kolmannessa tärppäsi ensin sai nuoret"pehmittää"elukkaa(1 ja puol tuntia) sitten loppui puhti ensin Elliltä(1v) ja sitten Hertalta(2v).
Laitoin kokeneempaa kalustoa(Frida6 ja puol) alle ja siitten alkoi tapahtua ja kaivettiin n. 2metriin monttu mutta ei päästy ihan koiran luo mentiin hiukan sivun ja kaiveltiin kovaa maat jotta saatiin isompaa reikää mut tolloja kun oltiin ja ei tajuttu jotta meidän vanha luukku oli melkein siinä supin kohdalla.
Joten luukku auki ja vähän maata pois ja jo näkyy supi. Ei saatu siihen niin isoa reikää jotta supi ois mahtunu ulos joten pehmitin sitä reukulla hieman ja päästettiin Frida toisesta päästä hakemaan ja niin toi nätisti kurkkuotteella supin isännälle jotta saatiin lopetettua kärsimyksistä supi poloinen.

Luolastoon jäi vielä luultavasti supin puoliso mutta päätettiin etsiä noita turjakkeita helpommista paikoista.

Yks tyhjä maaluola ratsattiin ja sitten mentiin yhteen latoon ja edustalla on heti supin jälkiä.

Teho kaksikko Elli &Hertta alle ja ei menny kuin pienenpieni suhaus ja haukku oli tosiasia.
Katselin lampulla alle ja sanoin kaverille ei juma tääl on 2 supia ja koirat haukkuu jotain muuta seuraavaan väliin kurkkasin ja siellä on yksinäinen supi ja huudan kaverille jotta ainakin kolme supia alla ja koirat haukkuu neljättä.

Annoin nuorison mellastaa alla jonkin aikaa ja sitten rupesin kutsumaan niitä pois mutta eipä ne totellutkaan kun oli kiva leikki kesken supin kanssa.

Hertta sitten suostui tulla ulos ja vein sen autoon mutta Ellin retale ei tullutkaan vaikka oli vain noin 2 metrin päässä kun sitä käskytin ....kele.
No siinä se aikansa supia haukkua räkytti välillä maistaen sain se pois alta ja rupesin ampumaan supi poloisia ladon alle mutta en niihin saanut ihan hyviä osumia joten Frida autosta ja nätisti nouti supit isännälle joista yksi terve pääsi karkuun.

Sitten alkoi olemaan pimeä ja aika lähteä kotiin joten monet hyvät luolat jäi odottamaan tyhjentäjää. Kuvia ei tälläkään kertaa kun en tiedä missä mun kamera on.... Embarassed