Eilen pääsi taas pitkästä aikaa metsätelemään.

Muutamalla tyhjällä luolalla aloiteltiin ja sitten löytyi supi yhden talon alta mutta paikka oli sellainen että ei ollut mahdollisuutta mennä alle koiran avuksi joten pienen haukku session jälkeen kutsuttiin Frida pois ja jatkettiin matkaa.

Sitten mentiin yhteen isoimmista luolista joka alueellamme sijaitsee ja sieltä löytyi mäyrä joka oli koiran edessä kolmessa metrissä mutta meillä oli luukku valmiina siinä ja luukku auki ja koira pois mutta mäyrä ei tullut kurkkimaan niinkuin tavallisesti tekee ei kun alas katsomaan jotta missä se luuraa.

Mäyrä oli kaivanut umpi perää pitemmäksi ja oli tulpan takana n.2 metrin päässä hiukan odoteltiin siinä jotta saatais veljen(Ruohometsän Drillinki Deena) koira "Vilma" paikalle jotta se saisi treeniä mäyrän pyyntiin.

Mutta se ei saanut kaivettua mäyrää esille tällä kertaa.

Siinä kiroiltiin jotta lähellä oli jo mäyrän saanti koitin laittaa vielä Fridan mutta ei se suostunut menee enään toisen koiran jälkeen sinne joten oli pakko luovuttaa ja etsiä uusia haasteita.

Löysäsin Fridan toiseen isoon luolaan ja tutka oli sammunut jostain syystä ja laitettiin Vilma alle kans ja  Frida tuli ylös kuin raketti sinnekin jäi mäyrä luultavasti tulpan taakse kun Vilma hukkasi sen.

Sitten seuraavaan paikkaan joka oli helpohko maapesä ja taas oli Fridan tutka mykkä, tässä luolassa oli myös elukka jota Frida painosti kovasti  mutta kun tutka ei toiminut eikä saatu tarkkaa paikkaa mistä kaivaa niin laitettiin Vilma luolaan kanssa.  Frida tuli pois ja Vilma jäi työskentelemään. Päästiin kaivamaan melko nopeasti kun Vilma pysäytti elukan. Kaivettiin monttu elukalle mutta elukka pääsi livahtamaan koiran ohi ja totesin sen supikoiraksi .

Vilma sai sen uudelleen pysäytettyä joten kaivettiin uusi monttu noin metrin sekin ja sieltä saatiin supikoira ulos ja hengettömäksi.

Muutama tyhjä luolasto käytiin vielä katsomassa tämän jälkeen mutta sitten oli jo aika lähteä kotiin. Kuvia ei tällä kertaa saatu kun kamerasta oli patterit loppu ja kännykkä oli autossa