Ruotsin reissu sujui hyvin vaikka mennessä oli hirveä myrsky ja tuntui jotta laiva hajoaa liitoksistaan. Muutama eksyminen Ruotsissa pahin oli tietenkin Tukholmassa tulomatkalla kun en löytänyt oikeaa tietä terminaaliin olin laittanut navigaattoriin lyhinreitti vaikka ois pitän olla nopein reitti mutta onneksi kerkesin laivaan ajoissa.

Nyt on sitten Fridalla siemenet sisällä ja toivoa sopii jotta pentuja tulisi. Jos on kiinostusta pikäkarvaisista metsästys nakin pennuista niin ottakaa yhteyttä.

 

Emä
FI KVA-M Ruohometsän Cuura FIN24606/03

Rinnan ymp. 38 cm. Paino 6,5kg. Näyttelystä EH.
Frida on monipuolinen ja järkevä metsästyskoira jolaa on ilo metsästää, häntä käytetään pääasiassa luolakoirana jossa tämä pieni ja pippurinen nakki on parhaillaan josta osoituksena n. 300 koloasukkia saatuna.
Jäljestys ja jäniksen tuuppaaminen ovat myös lajeja joissa hän pärjää ja kanalintujahdissa olen häntä käyttänyt haukkuvana sekä karkoittavana noutokin sujuu vesilinnustuksessa joskin ei siinä niin paljon käytetty kun on ollut parempiakin koiria siihen hommaan.


Uros
Fips von der Woltersburg S42554/2009 RLN

Yksi 1 palkinto luolakokeessa ja kaksi 2 palkintoa Norjassa. Ruotsista 2 hyväksyttyä luolakoirien taipumuskoetta.
Fips on nuori koira jonka suvussa on lähes kaikki koirat käyttövalioita ja on osoittanut erinomaisia taipumuksia luolahommiin. Hän on myös hyvän kokoinen 8,5 kg. Silmät ok

 

Lisätietoja/varauksia: [email protected] tai  0449995736 Tero Ratinen