Tänään jahdissa pitkästä aikaa ja oli mukana vaan Hertta alias työnjohtaja ja tehonakki Elli joka sai tehdä kaiken työn Frida mamma en viitsinyt ottaa mukaan jos sillä ois jotan nakin alkuja vatsassa. Eka paikassa oli supit rampanneet ja tuoreita oli hajut mutta pesä oli tyhjä tai sitten idioottiset kaksoset ei löytänyt niitä.

Siirryttiin meidän isoimpaan luolaan jossa oli supin jälkiä ja jonkin aikaa koirat ramppas sisään ja ulos sitten kuului niputus ja haukku ääniä Hertalla oli oma supi ja Ellillä oma?
Hertta omaansa niputteli mutta ei siitä tullut sen valmiimpaa mutta Elli jatkoi vaan haukkumista paikallaan ja olihan se pakko kattoa jota mitä se siellä meuhkaa oliko kenties jäännyt kiinni mutta käväs se ulkona ja usutin sen takaisin ja 2-3 tunnin työskentely ja 1,9 metrin kaivuu tuotti meille komean uros supin, sitten peitettiin monttu.

Käytiin vielä katsomassa josko yhdellä varmalla luolalla ois elämää ja olihan siellä supin jälkeä mutta en laskenut Elliä enää töihin ja Hertalla ei mitään tee joten pitää ottaa se sieltä joku toinen kerta.

Mukava päivä oli kun on alkanut toi penikka pelittää ihan kivasti .