Olemme käyneet muutaman reissun mäyriä jahtaamassa mutta tulokset on ollut melko heikkoja yksi mäyrä saatiin sentään kauden aloitus jahdissa. Isot mäyrälinnat ovat melko pahoja pienellä kaivuu porukalla mutta onhan kautta vielä reilusti jäljellä ja jossain vaiheessa mäyrät saadaan saaliiksi. Useammassa luolassa mäyriä asustaa ainakin 6 eri paikassa. 

Ruohometsän Limppu eli Riesa on näyttänyt jotta peuran ajo sujuu kun karkasi peuran perään kauden aloitus jahdissa 1,5 tuntia ajeli ennen kuin tuli takaisin. Luolassakin on käynyt useasti ja alkanut siltä näyttämään jotta saattais jonniinmoinen luolakoira tullakin. Eilen kuuntelin isossa luolastossa kun Riesa meni mäyrälle 1 haukahdus  ja meni kiinni, ilman haavereita kuitenkin koira selvisi vaikka jo säikähdin jotta revittää itsensä tuollatavalla, 40min työsti hienosti mutta syvyys oli n.3 metriä siinä mihin stoppasi niin ei ruvettu kaivamaan ja sitten loppui akku tutkasta vislasin Riesan pois ja ihme ja kumma se tulikin ulos:) Yleensä sillä on korvat vain koristeena;)

Tällä kaudella keskitytään lähes vain Riesan sisään ajoon joten saaliilla ei ole niin iso merkitys ennenkuin Riesa on "valmis"