Eilen käytiin hieman jahdissa kun oli tullut maahan ensilumi silloin tuntuisi olevan elämää lähes joka luolassa ainakin muina vuosina. Ensimmäinen luolasto oli laajahko maapesä johon päätin laittaa Riesan ensin ja muutaman minuutin haun jälkeen kuuluukin Riesan kimeä riistahaukku. Riesa oli ajanut supikoiran vanhanluukun alle josta kuului helposti läpi koiran ja supikoiran välienselvittely. Julkaistiin luolasto luukun päältä ja kun pääsimme läpi Riesa änkesi ylös luolasta. Supikoira myös ylös samasta reijästä  ja lopetuslaukaus. 

 

Riesa tutkii saalistaan joka on sen ensimmäinen supikoira.

Seuraavaksi laitoimme veljeni Teemun koirat samaan luolastoon jackrussel Pimun ja pitkäkarvaisen mäyräkoiran Vilman(Ruohometsän Drillinki Deena) Eikä aikaakaan kun koirat löysivät supikoiran pienen rallin päätteksi koirat ajoi supikoiran ulos mutta supi menikin takaisin luolastoon. Tunnin rallin päätteksi koirat ajoivat supin suuaukolle jossa meillä oli reppu edessä poistin repun ja supikoira lähti kuin tykin suusta karkuun metsään minä ja koirat perään koirat saivat pysäytettyä supikoiran 300m päähän josta saatiin supikoira saaliksi.Vietiin koirat takaisin luolaan ja parin tunnin jälkeen koirat saivat ahdistettua kolmannen supin umpiperään, josta saimme supikoiran saaliiksi.

Päätimme vaihtaa koirat ja haimme Frida mummun autosta ja hetken kuluttua meillä oli 4 supikoiraa saalina samasta luolasta. Kunnostimme luolaston ja kävimme vielä muutaman luolan jotka olivat tyhjiä.