Eli tänän oli jahtipäivä meillä ja kyyhkysjahdilla aloiteltiin ja otin ton ipanan Ellin kaveriksi passiin ja suht mallikkaasti osasi siellä mukana olla saalista ei saatu muutama pummaus vain.1251311265_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Elli passissa

 

Kyyhkyjen ohiampumisen jälkeen aloitettiin luolien ratsaus ja heti ekasta luolasta Elli löysi riistan joka todettiin mäyräksi.

Luolasto oli laaja ja syvä niin vaihdettiin paikkaa ja etsittiin riistaa helpommista paikoista vaikkakin turhaan toinen iso luolasto oli myös asuttu ja sielläkin Elli ihan malliikkaasti ikäisekseen painosti riistaa todettiin luola mahdottamaksi Ellille ja käytiin kiertämässä lisää helpompia paikkoja.

Mutta ei löydetty mitään joten päätimme mennä Fridan kanssa mäyräjahtiin toiseen noista paikoista ja useamman tunnin jälkeen ja kahden tulpan aukaisun jälkeen päätimme lopettaa kunhan Frida saataaisiin kiinni. Tämäkin mäyrä olisi luultavasti saatu jos oisimme jaksaneet kaivaa vielä 1,7m syvän montun.

  Kello oli jo paljon ja ei huvittanut enään kaivaa monttuja vesisateessa. Taas jäätiin hopealle mutta pääasia jotta koirat saivat tehdä töitä ja Elli sai kokemuksia lisää mäyrästä.